Change language

Kaartspel De Poes & Start 2 Brew brouwpaketten


Niets gezelliger dan samen een spel te spelen in familieverband of met je vrienden. We brengen daarom het alom gekende kaartspel terug met brouwerij De Poes.  DIt spel kaarten zal verkrijgbaar zijn vanaf mei in de zaken die onze bieren schenken en/of te koop via onze webshop. Deze webshop is eveneens een nieuwtje dat gelanceerd zal worden aanvang mei. 

Brouwerij De Poes is ook gestart als hobbybrouwerij. Vanuit dit idee bieden we jullie als klant ook de mogelijkheid om te leren brouwen met een extra erbij. We lanceren  3 start 2 Brew grondstofdozen.  Dit brouwpakket bevat de perfect afgewogen hoeveelheden geselecteerde grondstoffen en een brouwrecept waarmee u thuis gezellig aan de slag kan en 20 liter bier kan brouwen. 

Volgende mogelijkheden bestaan:

* Start 2 brew - Pils  (5.2 vol %) 

* Start 2 brew - Belgische Tripel (8.2 vol %) 

* Start 2 brew - Belgische Dubbel  (7.3 vol %) 

Het pakket sturen we u toe via de Post en u kan nu thuis dus ook u eigen lekker biertje brouwen met begeleiding van brouwer Stijn David. Let wel, wat bevat het pakket niet? Uw eigen brouwinstallatie. Die kan u makkelijk zelf samenstellen en aankopen via gespecialiseerde winkels zoals brouwland, BMS Wijndepot, etc. 

Interesse in ons kaartspel van De Poes of het Start 2 Brew pakket? 

Contacteer ons vrijblijvend: info@brouwerijdepoes.be

Terug