Change language

De Poes Stout & De Poes bruin tafelbier


De Poes Stout, donker en 7.5 vol % -  33 cl. 

Een Belgische stout, gebrouwen met de klassieke infusie brouwmethode volgens een recept uit de jaren 20 van vorige eeuw. De Poes Stout heeft een alcoholvolume van 7.5 vol % en is gebrouwen met gerst, gebrande gerst en havervlokken. Delicaat gehopt met de Engelse Golding hop en hergist op fles.  De Poes Stout lageren we 4 weken op 10 ° Celcius na de gisting en het bier hergist dan nog een twee tal weken op de fles. Een lekker bier brouwen kost tijd en die nemen we graag, kwalitatieve bieren brouwen kost tijd. 

De Poes Stout is een bittere stout , vol van smaak met een heerlijk donkere schuimkraag.  Een echt genietbier, gebrouwen op de methode zoals onze grootouders deze ook konden genieten. We brouwen deze stout in batches van 1000 liter en afwisselend met ons ander bruin degustatiebier De Poes Foncee - Whiskey Infused.  

De Poes Stout is beschikbaar vanaf half februari in flessen van 33 cl in onze brouwerij en via onze partners de drankenhandel.


De Poes tafelbier bruin, 1.8 vol % - 33 cl & 75 cl.

Ons tweede nieuwe bier is De Poes bruin tafelbier. Wat? Een tafelbier? Ja hoor, dit ingegeven uit pure nostalgie naar de brouwer zijn kinderjaren waar tafelbier zowat een vaste tafelpartner was. We herintroduceren als kleine speler onze variant van het alom gekende tafelbier. Bruin van kleur, ondergistend gebrouwen en met een alcoholpercentage van 1.8 vol %. De ideale begeleider voor uw maaltijd. 

Het label is een knipoog naar het nostalgische tafelkleedje, rood wit gestreept en siert ons lekker ambachtelijke tafelbier. 


Terug