Change language

De Poes bestaat 4 jaar


Brouwerij De Poes bestaat 4 jaar!

Onze brouwerij en bier De Poes Blond(e) bestaat vandaag exact 4 jaar. Het was een ongelofelijke ervaring tot heden en we danken u als trouwe klant/bezoeker voor dit alles.

Ons verhaal gaat verder en vanaf mei 2018 is brouwerij De Poes een voltijdse brouwerij, brouwer Stijn David gaat als voltijdse brouwer aan de slag en de brouwerij wordt een hoofdberoep. Hierdoor kunnen we ons verder inzetten om onze bieren zo kwalitatief mogelijk en met de groots mogelijke zorg te brouwen en een constante kwaliteitscontrole te garanderen.  

We b(r)ouwen verder aan ons verhaal en investeren fors in onze brouwerij te Tielt. Dit met een nieuwe roer en filterkuip met een groter volume voor onze brouwzaal en ook onze bottelarij krijgt een extra investering.  Deze investeringen zorgen voor een nog optimaler bierplezier voor u als gewaardeerd klant. 

Er komt meer ruimte en tijd voor brouwerijbezoeken en indien u interesse heeft in onze bieren als Horeca zaak of groothandel kunnen we nu ook onze service naar u toe optimaliseren. Dit kan door een bezoek aan uw zaak, we horen graag van u als klant/eindgebruiker en brouwen aan onze toekomst! 

Contactgegevens dhr. Stijn David (Brouwer) - E-Mail:  info@brouwerijdepoes.be of via telefoon: 0471331682

Terug