Change language

Nieuws


Brouwerij De Poes & Menapii werken samen

Ontdek het unieke verhaal van twee rasechte ambachtelijke ondernemers die elkaar aanvullen in een samenwerking waarbij we terug gaan tot onze voorouderlijke roots! Het verhaal van de brouwer zijn draf en het oerbelgische Menapische varken.

Lees meer

Brouwerij De Poes gehuldigd in Londen - Guild Hall door collega brouwers


De Poes Stout & De Poes bruin tafelbier

Brouwerij De Poes lanceert begin dit jaar twee nieuwe bieren. We starten met De Poes Stout. Een Belgische stout, gebrouwen met de klassieke infusie brouwmethode volgens een recept uit de jaren 20 van vorige eeuw. De Poes Stout heeft een alcoholvolume van 7.5 vol % en is gebrouwen met gerst, gebrande gerst en havervlokken. Delicaat gehopt met de Engelse Golding hop en hergist op fles. Ons tweede nieuwe bier is De Poes bruin tafelbier. Wat? Een tafelbier? Ja hoor, dit ingegeven uit pure nostalgie naar de brouwer zijn kinderjaren waar tafelbier zowat een vaste tafelpartner was. We herintroduceren als kleine speler onze variant van het alom gekende tafelbier. Bruin van kleur, ondergistend gebrouwen en met een alcoholpercentage van 1.8 vol %. De ideale begeleider voor uw maaltijd.

Lees meer

Brons op de International Brewing Awards - 2021 voor de Poes Bruin

De Poes Bruin valt een uitzonderlijke eer te beurt, ons zwaar bruin kreeg een bronzen medaille op de International Brewing Awards in Burton Upon Trent (UK).

Lees meer