Change language

2019 - lancering 2 nieuwe bieren


Met het einde van het jaar in zicht blikken we graag reeds naar het jaar 2019, aanvang februari lanceren we 2 nieuwe bieren namelijk De Poes Houblon & De Poes Bruin

De Poes Houblon

Een blond bovengistend bier gemaakt uit Gerstemout. 6 vol % Alcohol met een zachtbittere afdronk.  Het bier is gedryhopped met op Belgische bodem geteelde Saaz hop.   

In de reeks van De Poes Houblon zal er telkens 3.000 liter gebrouwen worden en zullen we het bier per Batch steeds dryhoppen met een verschillende in Belgiƫ geteelde Aromahop. Eerstvolgende brouwsels worden bv. gehopt met Groene Bel, Cascade, etc.

De Poes Bruin

Een donker krachtig bruin bier, gemaakt uit gerst, tarwe en haver. 8,5 vol %. Bovengistend en gehopt met Merkur, Brewers Gold & Whitbread Golding. Dit bruine smaakvolle bier is de dubbel van de brouwerij.   Het bruine bier De Poes Bruin vervoegt de Poes Blond & De Poes Export in haar classic reeks.

Beide bieren worden steeds met 100 % op Belgische bodem geteelde hop gebrouwen te Tielt en dragen dan ook met de nodige trots het label "Belgische Hop".

Een smaakvol nieuw jaar 2019 komt er aan! 


Terug