Change language

Nieuws


Magnum De Poes Blond - Limited Edition in luxeverpakking

Voor het eindejaar lanceert brouwerij De Poes een exclusieve Magnumfles in een luxeverpakking. Het gaat om het hoofdbier De Poes Blond, afgevuld op Magnumflessen. Er zijn slechts 300 exemplaren van deze eenmalige luxe oplage te verkrijgen.

Lees meer

Nieuwe limited edition emaille Thermometers De Poes Groot model

Er is een nieuwe limited edition emaille thermometers groot model (+/- 70 cm hoog, 20 cm breed) van brouwerij De Poes in productie. De thermometers zijn stuk voor stuk pareltjes en op ambachtelijke wijze gemaakt en met de hand afgewerkt. Elke thermometer van deze limited edition is voorzien van een uniek nummer en er worden er 25 stuks geproduceerd in deze reeks. Deze zullen beschikbaar zijn tegen september 2022 voor afhaling/verzending aan onze brouwerij. Deze versie heeft het nr. 51 tot 75 en is eveneens voorzien van het jaartal (2022). Kostprijs per exemplaar is 250 €. Voorbestellen kan vanaf heden, op is op. Interesse in uw uniek exemplaar? Dat kan door uw exemplaar nu te bestellen via mail: info@brouwerijdepoes.be

Lees meer

Brouwerij De Poes & Menapii werken samen

Ontdek het unieke verhaal van twee rasechte ambachtelijke ondernemers die elkaar aanvullen in een samenwerking waarbij we terug gaan tot onze voorouderlijke roots! Het verhaal van de brouwer zijn draf en het oerbelgische Menapische varken.

Lees meer

Brouwerij De Poes gehuldigd in Londen - Guild Hall door collega brouwers