Change language

Nieuws


De Poes - Watje - overleden

De enige echte poes die model gestaan heeft voor ons logo en de naam, de huiskat van onze brouwerij is overleden op 7 februari op 14 jarige leeftijd. De echte poes "Watje" was een lieve britse korthaar en de metgezel en huisvriend van de brouwer en oprichter van brouwerij De Poes, Stijn David. Watje was de inspiratiebron voor de naam van onze brouwerij en diende tevens als model voor ons intussen welgekend logo van brouwerij De Poes. We leeft verder in de brouwerij en onze bieren. Naast liefde schonk onze poes ons inspiratie en we behouden de vreugdevolle herinneringen en gedenken onze poes met een toast op haar!

Lees meer

De Poes Export verdwijnt, de Poes Export PILSNER komt er aan!

Ons bier De Poes Export verdwijnt van de markt, de Poes Export PILSNER komt er aan. Geen grap maar een leuk nieuwtje. Meer weten? Lees vooral verder.

Lees meer

Emaille reclameborden Drink bieren van de Poes

Deze week installeerden we de eerste supersize emailleborden van onze brouwerij als waardevolle blikvanger aan de gevel van 2 drankencentrales. Meer weten? Lees vooral verder!

Lees meer

Bierbrand de Poes & Stokerij Snoeck

We lanceren een exclusieve bierbrand in samenwerking met stokerij Snoeck. Een heerlijk ambachtelijk product ontstaan uit de passie van twee ambachtslieden uit de drankenindustrie!

Lees meer