Change language

Horeca - drankenhandel


Wenst u als horecaondernemer of drankenhandel één of meerdere bieren van onze brouwerij in uw gamma op te nemen? 

Als horecaondernemer ondersteunen we uw zaak graag met raad en advies over onze bieren.  U kan bijhorende glazen bekomen als u één van onze bieren vast op uw kaart zet.  Andere ondersteuning kan ook. Graag nodigen we u ook uit om onze brouwerij te bezoeken, zo kan u met eigen ogen onze brouwerij bekijken en onze bieren leren kennen.  Samen  bespreken we graag uw plannen, aarzel dus niet om ons te contacteren.

We hebben eveneens een unieke service waarmee we uw café of horecazaak van een uniek emaille naambord kunnen voorzien, de naam van uw zaak in prachtige glas emaille zoals in de goede oude tijd. Interesse? Aarzel niet om ons  hierover te contacteren. 

Hebt u een bierwinkel of drankenhandel? Ook u bent meer dan welkom om onze brouwerij te bezoeken op afspraak, we adviseren u ook graag en laten u graag kennis maken met onze ambachtelijk gebrouwen bieren.  We kunnen heel wat voor uw zaak betekenen en bespreken graag de plannen, brouwerij De Poes gelooft in een samen sterkverhaal en ook uw drankenhandel mag niet ontbreken.

Contact: info@brouwerijdepoes.be