Change language

Bezoek onsWegens de Coronapandemie organiseren we tijdelijk geen bezoeken meer. Dit om niemand bloot te stellen aan onnodige risico's. We verwachten vanaf 2021 hier terug bezoeken te kunnen organiseren.  Meer info volgt op onze nieuwspagina van zodra we terug bezoeken organiseren. 

Onderstaande info geven we alvast mee, deze info komt terug actueel van zodra er terug bezoeken mogelijk zijn. 

Wij ontvangen u met plezier in onze nieuwe brouwerij voor een rondleiding en degustatie. Zowel verenigingen, bedrijven als particulieren zijn steeds welkom. Tijdens de rondleiding in de brouwerij wordt het brouwproces volledig uitgelegd en er kunnen ook vragen gesteld worden. Dit duurt ongeveer 1 uur. Er wordt afgesloten met een degustatie in de degustatieruimte.

Groepen (vanaf 10 personen)

Rondleidingen worden georganiseerd voor groepen vanaf 10 personen.

Rondleidingen kunnen in principe op maandag, dinsdag, donderdag of op zaterdagvoormiddag, enkel op afspraak.

Deelnameprijs: 10€/p.p. (min. 10 en max. 25 personen)

Reserveren voor een groepsbezoek kan online via het reservatieformulier. Er wordt een voorschot gevraagd van 50€. Uw reservatie is pas definitief nadat u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Individueel bezoek

Ook individuele bezoekers zijn welkom. Tijdens de rondleiding in de brouwerij wordt het brouwproces volledig uitgelegd en er kunnen ook vragen gesteld worden. Dit duurt ongeveer 1 uur. Er wordt afgesloten met een degustatie in de degustatieruimte.

We maken lopend de nieuwe reeks bekend voor de bezoeken voor jaar 2018 betreft, dit steeds via onze Facebook pagina van Brouwerij de Poes.

Neem een kijkje in onze kalender om te zien wanneer de volgende individuele bezoeken doorgaan.

Deelnameprijs: 10€/p.p.

Reserveren optioneel, kwestie van zeker te zijn dat je erbij kan zijn. Reservatie via: info@brouwerijdepoes.be