Change language

Bezoek onsWij ontvangen u met plezier in onze nieuwe brouwerij voor een rondleiding en degustatie. Zowel verenigingen, bedrijven als particulieren zijn steeds welkom. Tijdens de rondleiding in de brouwerij wordt het brouwproces volledig uitgelegd en er kunnen ook vragen gesteld worden. Dit duurt ongeveer 1 uur. Er wordt afgesloten met een degustatie in de degustatieruimte.

Groepen (vanaf 10 personen)

Rondleidingen worden georganiseerd voor groepen vanaf 10 personen.

Rondleidingen kunnen op woensdag, donderdag of op zaterdagvoormiddag, enkel op afspraak.

Deelnameprijs: 9€/p.p. (min. 10 en max. 25 personen)

Reserveren voor een groepsbezoek kan online via het reservatieformulier. Er wordt een voorschot gevraagd van 50€. Uw reservatie is pas definitief nadat u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Individueel bezoek

Ook individuele bezoekers zijn welkom. Tijdens de rondleiding in de brouwerij wordt het brouwproces volledig uitgelegd en er kunnen ook vragen gesteld worden. Dit duurt ongeveer 1 uur. Er wordt afgesloten met een degustatie in de degustatieruimte.

Rondleidingen zijn niet meer voorzien in 2017. We maken de nieuwe reeks bekend eind 2017 voor wat het nieuwe jaar 2018 betreft.

Neem een kijkje in onze kalender om te zien wanneer de volgende individuele bezoeken doorgaan.

Deelnameprijs: 10€/p.p.

Reserveren is niet nodig.

Groepsbezoeken in samenwerking met stad Tielt

Er worden ook bezoekdagen georganiseerd in samenwerking met stad Tielt, dit op woensdagnamiddag en zaterdag voormiddag. Meer info en reservatie kan u bekomen via de toeristische dienst van Stad Tielt op volgend telefoonnummer Vrijetijdspunt Tielt – 051 42 81 11 – of via mail: vrijetijdspunt@tielt.be

De nog resterende bezoekdagen voor het najaar 2017 liggen eveneens vast, deze zijn 11 oktober, 21 oktober,  14 november en  2 december. Mis deze unieke kans niet om de brouwerij te bezoeken.